Oletko luonteeltasi tarkka, teet mielelläsi töitä niin kenttäolosuhteissa kuin toimistollakin ja työskentelet sujuvasti vaihtelevissa ympäristöissä?

Jos tunnistit juuri itsesi, voit olla pian yksi meistä! Toimintamme laajentuu ja haemme joukkoomme yhtä uutta Tarkastajaa.

Sopiva koulutustausta tarkastajan työhön on esimerkiksi alempi korkeakoulututkinto sähkötekniikan tai konetekniikan alalta. Sinulla tulisi olla useamman vuoden työkokemus esimerkiksi teollisuuslaitosten tai energiantuotantolaitosten huolto- tai tarkastustehtävistä. Tarkastuksillasi varmistetaan tuulivoimalan teknistä luotettavuutta ja siellä työskentelevien henkilöiden turvallisuutta, joten se edellyttää paitsi laajaa teknistä ymmärrystä, myös tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Aiempi kokemus tuulivoimalatyöskentelystä sekä nostolaitteiden huoltamisesta tai tarkastamisesta on selkeä etu työtehtävää haettaessa. Myös suoritetut sähköpätevyydet (S1 tai S2) luetaan eduksi.

Tarkastajan työn suorittaminen laadukkaasti ja turvallisesti edellyttää:

  • Matkustusvalmiutta, pääasiassa Suomessa
  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Riittävää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista; ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Me tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuolisen sisäisen koulutuksen ja eri laitevalmistajien järjestämät koulutukset ja mahdollisuuden kasvaa tuulivoima-alan tarkastusammattilaiseksi. Toivomme sinusta pitkäaikaista työntekijää yrityksellemme ja tähtäämme siihen, että voit jatkossakin kehittää itseäsi tuulivoima-alan rautaisena ammattilaisena. Mukavat työkaverit, laadukkaat varusteet ja työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut mahdollistavat miellyttävän työskentelyn.

Tarkastajan työhönottopaikkakuntana voi olla esimerkiksi Oulu, Seinäjoki, Vaasa, Pori tai vaikkapa Tampere. Toimitilamme sijaitsevat Oulussa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, niin jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@windcontroller.fi 31.1.2021 mennessä. Ilmoita myös toivomasi työhönottopaikkakunta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Technical Manager Pekka Vähäoja, pekka.vahaoja@wicoinspections.fi tai +358 102 8760 80

WiCo Inspections Oy on 1.5.2020 perustettu tuulivoimaloissa tapahtuvaan tarkastustoimintaan keskittyvä yritys. Suoritamme tuulivoimaloiden lakisääteisiä turvalaitetarkastuksia sekä esimerkiksi vastaanotto- ja takuunpäättymistarkastuksia. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mm. tuulivoimala-alueiden tarkastuksia sekä erilaisia mittauksia ja tutkimuksia tuulivoimaloissa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi tuulivoimaloita omistavat, ylläpitävät ja huoltavat yritykset.

Olemme juuri saaneet Suomen kansallisen akkreditointielimen (FINAS) akkreditoinnin C-tyypin tarkastuslaitokseksi pätevyysalueella ”Tuulivoimaloiden huoltohissit – ja huoltonostimet”.  Toimintamme tukena on myös emoyhtiömme Wind Controller JV Oy. Käytössämme on sertifioidut ISO 9001 laatu-, ISO 14001 ympäristö- ja ISO 45001 -työterveys ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmät.